Wij willen de inrichting van beweegruimtes veranderen


01. Wij willen weten

Waarom leren kinderen nog steeds bewegen op dezelfde toestellen als hun opa’s en oma’s? Waarom worden gymzalen en sporthallen nog steeds ingericht met toestellen die al meer dan 100 jaar bestaan?


02. Wij willen anders kijken

Wij vinden het hoog tijd om anders te gaan kijken naar (het inrichten van) beweegruimtes en we willen Nederland in beweging krijgen om dat ook te doen.

03. Wij willen inspireren

Het Nieuwe Gymmen is een platform waarop iedereen die te maken heeft met het realiseren, exploiteren, beheren en gebruiken van sport- en beweegruimtes kan zien hoe het ook kan. Wij willen hen inspireren.


04. Wij willen helpen

Wij willen bereiken dat de inventaris van beweegruimtes beter aansluit bij de moderne eisen en wensen. En dat roepen we niet vanaf de zijlijn. Wij willen helpen door te discussiëren, te presenteren en te adviseren.

Waarmee wij kunnen helpen

We inspireren

Door te presenteren

Wij hebben jarenlange ervaring in de beweegwereld en komen graag vertellen over onze ervaringen, ideeën en toekomstvisie, bijvoorbeeld in de vorm van een workshop.

Ook komen wij graag een presentatie of college geven bij jouw school, studie of opleiding, bijvoorbeeld over inrichten met nieuwe inzichten of over de geldende normen en wetten.


We veranderen

Door te adviseren

Het Nieuwe Gymmen is een platform van Scherp Advies. Scherp Advies adviseert gemeenten en andere exploitanten van sportaccommodaties bij alles wat met de sporttechnische inrichting te maken heeft.

Door te begeleiden

Het Nieuwe Gymmen kan ondersteunen bij de implementatie van één van de innovatieve kant- en klare concepten, zoals De Nieuwe Gymzaal of de Beweegbox.


Hoe kan ik zelf helpen?


Door te delen

Kom met ons in contact op Facebook , Instagram , LinkedIn of Twitter en schrijf mee. Stuur jouw foto’s en/of artikelen naar ons op en wij plaatsen ze op Het Nieuwe Gymmen.

Deel met ons mee! Onze artikelen, de vernieuwende concepten: alles wat je op deze site vindt, kun je gebruiken om de mensen om je heen te overtuigen dat inrichten ook anders kan.